Calloni – Profesjonelt taktekkerverktøy

Calloni Srl. ble etablert i Concorezzo, Milano i 1961 av Antonio Calloni. Calloni hadde erfaring innen mekanisk industri og bestemte seg for å starte egen virksomhet som skulle produsere trykkregulatorer for gass, samt utstyr for sveising og skjæring av metaller. Omtrent samtidig ble et annet firma etablert i samme område med produksjon av de første modifiserte bitumenmembranene, og ikke lenge etter ble Calloni kontaktet for å utvikle og produsere utstyr som kunne brukes til å montere de innovative produktene for vanntetting.

Ved stadig å se etter nye løsninger og videreutvikle sine produkter for å møte markedets krav og kundenes behov bleCalloni Srl.raskt et ledende referanseselskap for installatører og forhandlere innen taktekking og vanntettingsutstyr.

Calloni Srl. eksporterer i dag til mer enn 50 land over hele verden.

Hele produktsortimenteter utelukkende produsert i Europa og inkluderer gassbrennere, varmluftsutstyr og verkøyfor taktekking og vanntetting, trykkregulatorer for gass, kokere for smelting av bitumen og spesialutstyr for sveising og kutting. Alle produkter er designet, utviklet og produsert med stor fokus på sikkerhet, ergonomi, helse og miljø uten å forringe den etablert høye kvaliteten.

Det enorme produksortimentet til tross, har den norske importøren,Taknett AS i Drammen, foreløpig valgt å kun tilby et mindre utvalg med sterk fokus mot den profesjonelle taktekker.

Calloni – Når kun det beste er godt nok!