Historien bak Nortekk Taksenter AS

Nortekk Taksenter AS ble stiftet i 1982 av Tom Jenkins. Jenkins hadde tidligere arbeidet med tak- og gulvlegging i andre firmaer, da han nå bestemte seg for og starte eget taktekkings firma. Hans egen bolig var lokasjon for bedriften de første årene, før lokaler etter hvert ble leid i Lillestrøm sentrum. Her ble det da valgt og også begynne med utsalg av takprodukter.

Bedriften hadde stadig vekst, og i 1991 ble det bestemt og flytte til større lokaler på Skedsmokorset. Året etter ble butikkdelen og utførende avdeling adskilt, og søsterselskapet NorTekk Entreprenor AS ble etablert. Nortekk Taksenter AS har med årene blitt et av de mest velrenomerte taktekking firmaene i Oslo og Akershus. De utfører alt av omlegging og rehabelitering innen tak, blikkenslager, og membran.

I mai 1998 ble det igjen flytting, til nye lokaler med større butikk, kontorer, ute-, og innelager, samt blikkenslager verksted. Begge firmaene holder til i dag på samme sted i Industriveien på Skedsmokorset. Med stadig vekst og utvikling siden starten, har de to selskapene i dag en samlet omsetning på ca 150 millioner, og ca 70 ansatte.