Vi leverer kvalitetsprodukter til tekking av bygg; -også til terrasegulv!

Gjengen på Nortekk taksenter på Skedsmokorset gjør seg klar for en ny sesong, og har gjort flere spennende endringer for å møte dagens marked.

«2018 er året for nye tider hos oss, og vi har gjort et realt ansiktsløft. Vi bytter både navn og logo fra Nor-Dekk til Nortekk Taksenter og vi kommer nå til å satse stort både lokalt og på landsbasis» forteller daglig leder Atle Pedersen Lossius.

 

Tak- markedet er også i stor endring. Tidligere var det kun tak over boligrom som skulle tekkes, men i dag er det i økende grad et ønske om å også skape et uterom med tak over hodet. Her har det dukket opp flere nisjer med grillhytter, utestuer, og utnyttelse av allerede bebygget areal under terrassen.

«Vi har i mange år vært forhandler av TIL-TAK’s dreneringssystemer til tekking av terrassegulv, og ser et økende ønske fra kundene om å ta i bruk arealet under terrassen. Vi anbefaler alltid TIL-TAK til kunder som har terrasse i andre etasje» forteller Atle. Vårt mål er å møte våre kunder med gode svar og løsninger etter deres spesielle behov. «Med beregningskalkulatoren til TIL-TAK, og vår opparbeidede kompetanse hjelper vi gjerne kunden med å regne ut hvor mye de trenger. Med vekt på service og oppfølgning er målet vårt at både vi, og kunden skal være fornøyd når bygget er ferdig. Derfor forhandler vi kun kvalitetsprodukter».

De fleste kundene skal pusse opp huset og fornye sine aldrende takløsninger, bygge på, eller tørrlegge nye arealer tilknyttet uterom; her ønsker vi å være en attraktiv leverandør, og tilby våre kunder en høy servicegrad og det beste sortimentet» forteller han.

 

 

Atle har hele 26 års erfaring fra bygge bransjen, og har tidligere jobbet i butikk i de større byggevarekjedene. Det at han nå jobber i et mindre firma gir en variert og spennende hverdag. «Man blir mer involvert i alle avdelinger i motsetning til i større bedrifter hvor man gjerne har en personalavdeling, markedsavdeling og en IT avdeling» forteller han.

Han legger til at han får mer kontakt med kundene, og synes det er hyggelig. «Hos oss skal alle føle seg velkommen og oppleve god kundeservice gjennom hele prosessen» smiler Atle, som ser fram til en ny og spennende sesong med høy aktivitet i opparbeidelsen av tette tak og tørre uteområder.

Selv er han forholdsvis ny i stillingen, mens firmaet ble startet allerede i 1982. Siden den gang har de levert mer enn 4 millioner kvadratmeter tak, flere tusen kilometer takrenner og beslag, til privat- og proffmarkedet.