Trenger du kvalifisert hjelp til å tekke taket ditt?

Vårt søsterselskap Nortekk Entreprenør AS kan hjelpe nettopp deg!
Nortekk Entreprenør AS
-Totalleverandør av tak og fasader til boliger, industribygg og forretningsgårder

Nortekk Entreprenør AS dekker alle fagområder innen beslag og blikkenslager, og har siden 1982 tekket over 3 million kvm tak. I våre lokaler på Skedsmokorset tilbyr vi kontor, verksted og lager. Vi arbeider i hele Oslo-regionen (Oslo, Bærum,Oppegård, Romerike), og har et godt utbygget serviceapparat for småjobber, samt produksjon av beslag til byggmestere, entrepenører og privatforbrukere.

Nortekk Entreprenør AS er et søsterselskap av Nor-Dekk ASNortekk Entreprenør AS driver utelukkende utførende arbeid innen tak-, blikk-, og membran.
Som et av landets største og ledende firmaer i bransjen har vi også utført reprasjons-, sevice- og beslagsoppdrag til flere tusen ulike bygge- og rehabeliteringsprosjekter primært i Oslo og Akershus.
Som kunde hos Nortekk Entreprenør AS får du nyte godt av all vår erfaring og kompentanse, og er sikret håndverksmessig førsteklasses arbeid.

Faglig dyktighet
Det er en selvfølge at Nortekk Entreprenør AS har håndverksbrev som blikkenslager-, og taktekker mester. Videre har vi sentral godkjenning for både blikkenslagerarbeider, papp-, og membran tekking.

Dyktige medarbeidere
Vi setter store krav til våre medarbeidere ute i felten. Og har gleden av en meget stabil og erfaren stab gjennom en årrekke. Det vurderer vi som meget viktig for et godt resultat, og i neste omgang fornøyde kunder.

Skriftlige tilbud, uten forpliktelser- selvsagt
Nortekk Entreprenør AS gir skriftlige, spesifiserte tilbud – uten forpliktelser for deg – på alle typer takarbeider. Tilbud på omtekking skjer etter forutgående befaring og oppmåling. Under befaringen vurderes hva vi mener må utføres for at taket skal være funksjonelt dvs holde tett og fremstå estetisk i mange, mange år fremover.

Servicearbeider
Utførelse av alle typer servicearbeider på de fleste type tak. Reparasjoner, utbedringer, montering av snøfangere, takbrygger, lapping av papptak etc. Firmaet holder til i egne lokaler på Skedsmokorset.

KVALITET OG KOMPETANSE – VI HAR DET!

Besøksadresse:
Nortekk Entreprenør AS
Industriveien 9 C
2020 Skedsmokorset

Tlf: 63871550
Fax: 63871560
E-post: [email protected] Nortekk Entreprenør AS

Postadresse:
Nortekk Entreprenør AS
Postboks 75

2019 Skedsmokorset

Les mer om oss på vår hjemmeside i linken under: Nortekk Entreprenør AS